Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:40  |  19/03/2019

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ ALÇA LA VEU PER UNA SOCIETAT MÉS IGUALITÀRIA

  • 8 de març: concentració feminista a la plaça de la vila

    8 de març: concentració feminista a la plaça de la vila

12/3/2019

L’Associació de Dones de Montmeló per la Igualtat (ADMI) i l’Ajuntament van llegir el passat 8 de març. el manifest per reivindicar els drets de les dones en tots els àmbits de la societat i lluitar contra la violència masclista.

 

Aquesta mobilització s’emmarcava dins els actes programats pel passat cap de setmana en el municipi per fer visible la necessitat de treballar per la igualtat a la societat.

 

Diumenge 10, a la sala polivalent, éEs presentava el documental ‘Veus de Dones’, on hi han participat una 25 de dones entre 16 i 92 anys del municipi. L’objectiu era mostrar la visió de dones de diferents generacions. El treball s’emmarca dins la recuperació de la memòria històrica en el municipi.

 

L'acte de tancament del Dia Internacional de les Dones va ser la sessió de contes adultsde Rosa Fité, que va tenir lloc diumenge a la tarda a la Sala de la Concòrdia.

 

Per últim resenyar que durantaquesta setmana encara es por veure l'exposició sobre Maria Aurèlia Capmany a la Biblioteca Municipal.Data de modificació: 14/03/2019 19:49:45