Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

18:42  |  19/03/2019

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Joan mateu, especialista de marxa nòrdica, donant classes pràctques abans de la sortida

  25 de febrer de 2019

  LA MARXA NÒRDICA, CADA VEGADA AMB MÉS ADEPTES

  La marxa nòrdica es consolida com una activitat pel foment de la salut de la ciutadania, aconseguint cada vegada més adeptes.
   
  A la trobada realitzada el passat dissabte 23 de febrer, una seixantena de persones van realitzar la marxa nòrdica per la llera del riu direcció Montornès, de gairebé dues hores de durada.

 • Pla Educatiu de Poble

  24 de febrer de 2019

  FEM POBLE, TRIA ESCOLA

  El passat divendres 22 de febrer, es va dur a terme l’acte conjunt de les escoles del municipi dirigit a les famílies amb infants que han de començar P3 el proper curs.
   
  A l’acte hi va haver representació de les direccions de les dues escoles de primària i de l’Institut, així com de totes les AMPES del municipi, l’Alcalde, la regidora d’Educació i la tècnica d’Educació.

 • OVT

  24 de febrer de 2019

  L'OFICINA VIRTUAL DE TRAMITS, FORA DE SERVEI DILLUNS 25 DE FEBRER DE 15 H A 18 H

  Dilluns 25 de març, de 15 h a 18 h, l’Oficina Virtual de Tràmits i altres serveis informàtics estaran fora de servei per poder dur a terme tasques de manteniment del sistema elèctric i informàtic.

 • Entrada del Casal de la Gent Gran de Montmeló

  23 de febrer de 2019

  455 PERSONES INSCRITES EN ELS DIFERENTS TALLERS DE CASAL DE LA GENT GRAN DURANT EL CURS 2018-2019

  El Casal de la Gent Gran és el centre neuràlgic d'activitat per a les persones majors de la localitat. El moviment en aquest equipament és constant, ja que hi ha un flux d'usuaris continuo per participar de les diferents activitats que es realitzen.
   
  15 tallers amb una participació total de 455 persones inscrites corroboren que el Casal de la Gent Gran ŕs un dels equipaments més dinàmics de Montmeló.

 • unportal.cat

  23 de febrer de 2019

  ORIENTACIÓ ACADÈMICA A TRAVÉS DE L'EINA UNPORTAL

  El passat 21 de febrer, la directora de continguts de la plataforma UnPortal, Carol Biosca, va realitzar una xerrada dirigida a famílies de 3r i 4t d’ESO a la Sala de la Concòrdia de l’Ajuntament de Montmeló.

 • Ple ordinari 26 febrer 2019

  23 de febrer de 2019

  ORDRE DEL DIA DEL PLE ORDINARI DEL 26 DE FEBRER DE 2019

  La sessió Ordinària de Ple de l'Ajuntament, que es farà el 26 de febrer de 2019, a les 20 hores (segona convocatòria a les 20.30 hores), a la Sala de la Concòrdia de la Casa Consistorial, comptarà amb l'ordre del dia següent:
  1. APROVACIÓ DELS ESBORRANYS DE LES ACTES SEGÜENTS:SESSIÓ ORDINÀRIA 29 DE GENER DE 2019SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA 14 DE FEBRER DE 2019 
  ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA, COMERÇ I TURISME
  2. APROVACIÓ INICIAL DE LA MODIFICACIÓ DE L'ORDENANÇA MUNICIPAL REGULADORA...

 • Serveis Socials Bàsics de l'Ajuntament de Montmeló

  22 de febrer de 2019

  INFORME SOBRE GENT GRAN: 251 PERSONES GRANS COMPTEN AMB EL SERVEI DE TELEASSISTÈNCIA

  La regidoria de serveis socials de l’Ajuntament de Montmeló, compta amb una sèrie de serveis i recursos adaptats a la gent gran del municipi que presenta situacions de vulnerabilitat o d’autonomia limitada.

 • Super López

  22 de febrer de 2019

  CINEMA FAMILIAR I RITMES LLATINS A LA POLIVALENT

  La Sala Polivalent programa noves activitats com són les sessions de cinema infantil mensual i tallers de ritmes llatins.

 • Carnaval a Montmeló

  21 de febrer de 2019

  TOT PREPARAT PERQUÈ COMENCI EL CARNAVAL 2019

  Del 23 de febrer al 5 de març Montmeló viurà la festa de la disbauxa amb l’arribada del Rei Carnestoltes
   
  L'arribada de S.M. el Rei Carnestoltes és imminent. Els Ministres de la disbauxa i tot el seu seguici ja comencen a fer-se veure, perquè el dijous 28 de febrer faran la seva aparició a Montmeló per tal d'instaurar el seu regnat.

 • Enderroc de Siete Lobos

  20 de febrer de 2019

  ENDERROC DEL MUR DE SIETE LOBOS

  L'empresa ribera SA, a través d'un conveni amb l'Ajuntament i després de la redacció d'un projecte elaborat pels serveis tècnics municipals, han procedit a l'enderroc del mur de l'antic nucli zoològic de Siete Lobos, situat a la zona de l'antiga carretera de Granollers, entre Can Tabola i el Circuit.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA