Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

15:18  |  18/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Guia d'equipaments i serveis

 • biblioteca

  Biblioteca La Grua

  Francesc Macià, 11

  La Biblioteca Municipal La Grua és un servei públic municipal, obert a tota la població. Forma part de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.
   
   
  El servei de biblioteca al municipi es desenvolupa des del 1975. Al març de 1995 es va traslladar a l’actual espai , un edifici d’una sola planta d’uns 340 m2.

 • La Torreta

  La Torreta

  Folch i Torras, 2

  Centre Cultural
   
  La Torreta és un edifici modernista que data de finals de 1890, i que va adquirir per l’Ajuntament de Montmeló l’any 1995.
   
  El 25 de setembre de 1996, va ser inaugurat com escola-taller, per tal de poder dur a terme la seva remodelació i passar a formar part com a equipament municipal al maig de 1999.

 • Can Caballé, seu del Museu Municipal de Montmeló

  Museu municipal

  Plaça Joan Miró, s/n Edifici de Can Caballé

  Història del Museu Municipal de Montmeló
  El Museu
  El Museu Municipal de Montmeló, com el seu nom indica, depèn de la Regidoria de Cultura i va ser inaugurat el dia 2 de juliol de 1998. Des d’aleshores, presenta una exposició permanent que, sota el títol de Montmeló, camins i anys, presenta l’evolució històrica del municipi en el context del Vallès i de Catalunya.

 • logo oficina de catala

  Oficina de Català

  L’Oficina de Català de Montmeló forma part del Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental del Consorci per a la Normalització Lingüística. El CPNL va ser creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern i està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 80 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. A través d'una xarxa de 22 centres de normalització lingüística estesa per tot el territori,...

 • Sala Polivalent

  Sala Polivalent - La Torreta C.C.

  Folch i Torras, s/n

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA