Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

11:48  |  17/02/2019

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Descobertes noves restes arqueològiques a l’església de Santa Maria de Montmeló

  14 de febrer de 2019

  DESCOBERTES NOVES RESTES ARQUEOLÒGIQUES A L’ESGLÉSIA DE SANTA MARIA DE MONTMELÓ

  Les obres d’urbanització de la zona de l’església que es van iniciar el proppassat mes de desembre de 2018 han posat al descobert importants vestigis arqueològics d’època medieval i moderna que ajudaran a conèixer millor l’evolució històrica de l’església de Santa Maria de Montmeló i del barri del Piquet.

 • Visita de l'alcalde a QEV Technologies

  14 de febrer de 2019

  VISITA DE L'ALCALDE A QEV TECHNOLOGIES

  El Conseller de Treball d'Afers Socials i Famílies, Charik El Homrani i l'alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez, van visitar el dia 13 de febrer, les instal·lacions de l'empresa QEV Technologies, una enginyeria capdavantera mundial en l'àmbit de la mobilitat elèctrica i actualment en fase de creixement exponencial.

 • Vallès Visió

  12 de febrer de 2019

  L'ALCALDE PARLA DEL MANDAT 2015-2019 I DEL FUTUR DE MONTMELÓ A VALLÈS VISIÓ

  Montmeló oferirà una Formació Professional en química que serà una referència a la comarca, segons manifestacions de l'alcalde Pere Rodríguez al programa 'L'entrevista que ha emès Vallès Visió aquest dimarts.

  L'Ajuntament de Montmeló manté converses amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat per acollir un centre de Formació Professional on s'oferiran estudis relacionats amb el sector de la química.

 • Obres al camí de vianants sota l'AP7

  11 de febrer de 2019

  FINALITZADES LES OBRES AL CAMÍ DE VIANANTS SOTA L'AP7

  Ja han finalitzat les obres de construcció d'una vorera, direcció Granollers, de 2,5 metres d'amplada, i d'adequació, amb formigó, de les dues cunetes en el tram de 70 metres de la carretera BV5003, sota l'autopista AP7.
   
  Aquestes obres, que han durat poc més d'un mes, han estat subvencionades per la Diputació de Barcelona, amb un pressupost de 47.916 €, i fan molt més segur el trànsit de vianants per una zona cada vegada més transitada.

 • Dia internacional de la llengua materna

  10 de febrer de 2019

  21 DE FEBRER: DIA INTERNACIONAL DE LA LLENGUA MATERNA

  Fa vint anys que la UNESCO va aprovar el 21 de febrer com el Dia Internacional de la Llengua Materna perquè arreu del món es commemorés una diada a fi de recordar les llengües existents arreu del món, les que han desaparegut i les que estan en perill d'extinció.

 • Participació en el proces del parc del Sant Crist

  9 de febrer de 2019

  FINALITZA EL PROCÉS PARTICIPATIU PER LA REMODELACIÓ I DEFINICIÓ DEL PARC DEL SANT CRIST I LA PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ (CUCURNY)

  El dia 7 va finalitzar el termini de votació per tal d’escollir uns dels tres projectes proposats per a cada parc. En ambdós casos el projecte 2 va estar el més votat.
   
  Divendres 8 es va fer el recompte de vots efectuats de forma online i presencial pel procés participatiu de remodelació del parc del Sant Crist i la plaça de la Constitució (Cucurny).

 • unportal.cat

  9 de febrer de 2019

  TRIA ELS TEUS ESTUDIS AMB EL CERCADOR UNPORTAL.CAT

  Dijous 21 de febrer, la directora del web Unportal.cat, realitzarà una zerrada informativa dirigida a famílies d'adolescents, per tal d'informar sobre les característiques de l'eina Unportal.cat   , el  web de l'educació superior que es presentarà  a la Sala de la Concòrdia de Montmeló, a les 18 hores.

 • Taxxa d'atur a Montmeló gener 2008-2019

  8 de febrer de 2019

  GENER TANCA AMB LA TAXA D'ATUR MÉS BAIXA DES DE 2008

  Les xifres del passat mes de gener són les millors del període 2008/2019, Amb una taxa del 10,26% i 442 persones aturades, 12 més que les que hi havia en finalitzar 2018. La pitjor dada del període 2008/2019 és la de gener de 2013, amb un total de 874 persones aturades.

 • iDCAT

  7 de febrer de 2019

  JA PODEU SOL·LICITAR L'IDCAT CERTIFICAT A L'AJUNTAMENT EN HORARI DE TARDES

  Des d’aquest mes de febrer, es pot sol·licitar o bé validar la sol·licitud per a l'obtenció del certificat  idCAT a l'Ajuntament de Montmeló també per les tardes.

 • Carnet de la Deixalleria

  6 de febrer de 2019

  282 PERSONES BENEFICADES AMB UN 20% DE LA TAXA DE RESIDUS, PER ANAR A LA DEIXALLERIA

  282 persones usuàries de Montmeló, s'han beneficiat d'una reducció del 20% de la tarifa de la taxa per la recollida, tractament i eliminació d'escombraries municipals, durant l'any 2018.
   
  Aquestes persones han fet servir la deixalleria municipal un mínim de 5 vegades i 10 aportacions de residus no contemplats en els contenidors de recollida selectiva al carrer (paper, cartó, vidre i envasos).

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA