Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

20:14  |  21/11/2017

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Clàusules abusives

  20 de novembre de 2017

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I ORIENTACIÓ JURÍDICA EN MATÈRIA DE CLÀUSULES ABUSIVES EN PRÉSTECS HIPOTECARIS

  L'Ajuntament de Montmeló compta amb els serveis d'un lletrat especialitzat en matèria de clàusules abusives i altres temes relacionats amb les hipoteques.
   
  Aquest acord es realitza mitjançant el Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers.

 • Eleccions

  17 de novembre de 2017

  PLE EXTRAORDINARI PER A REALITZAR EL SORTEIG DELS MEMBRES DE TAULES DE LES ELECCIONS DEL 21D

  Aquest proper divendres, 24 de novembre de 2017, l'Ajuntament de Montmeló ha convocat una sessió Extraordinària del Ple, a les 9.30 hores, a la Sala de la Concòrdia de la casa Consistorial, amb el següent ordre del dia:
   
  Sorteig dels membres de les meses electorals de les Eleccions del 21 de desembre de 2017

 • Ple extraordinari del 26 d'octubre

  16 de novembre de 2017

  ORDENANCES FISCALS 2018

  En el ple municipal del mes d’octubre es van aprovar inicialment les ordenances fiscals per a l’exercici 2018. Les modificacions introduïdes responen a dos criteris: el manteniment dels serveis que es presten a la ciutadania des de l’Ajuntament, l’equilibri econòmic entre ingressos i despeses inherents als serveis, per a garantir les ràtios d’estabilitat pressupostària exigida per l’administració central.

 • Cercavila de Santa Cecília

  16 de novembre de 2017

  SANTA CECÌLIA I EL VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA

  Els carrers de Montmeló s'ompliran de música durant el matí del proper dissabte 25 de novembre, per celebrar el dia de Santa Cecília (22 de novembre), patrona dels músics. Alumnat i professorat de l'Escola municipal de Música de Montmeló sortiran al al carrer a ritme de música, per fer les delícies dels espectadors que segueixin la cercavila.

 • Hotel Cochambre a la Polivalent

  16 de novembre de 2017

  HOTEL COCHAMBRE TORNA A LA POLIVALENT

  El grup de versions més divertit del panorama musical, Hotel Cochambre, torna a la Sala Polivalent, la nit del 24 de novembre.

  Com ja és habitual de manera anual, el grup de Benito, visitarà Montmeló per deliri dels seus fans, que són molts. Des de l'any 2013, Aquesta formació ha omplert la Sala Polivalent d'incondicionals. En moltes ocasions ha estat per una causa solidària.

 • Montmeló reprèn els Espais de Debat Educatiu (EDE)

  15 de novembre de 2017

  MONTMELÓ REPRÈN ELS ESPAIS DE DEBAT EDUCATIU (EDE) PER QUART CURS CONSECUTIU

  El passat 6 de novembre es va dur a terme, a la Sala de la Concòrdia, la primera sessió de l'Espai de Debat Educatiu d'aquest curs 2017/2018 amb l'obra de teatre "Són coses de nens", de FornTeatre.
   
  En aquesta primera sessió, van participar membres dels equips directius dels centres escolars, famílies i altres persones del món educatiu a títol individual.

 • homenatge ciutadà a la figura d'Ernest Lluch

  15 de novembre de 2017

  MONTMELÓ HOMENATJARÀ UN ANY MÉS LA FIGURA D'ERNEST LLUCH

  Amb motiu de la commemoració del dissetè aniversari de la mort del reconegut polític Ernest Lluch, es realitzarà aquest proper dimarts 21 de novembre, a les 18 hores, un homenatge popular a la plaça que porta el seu nom i sota el monument en la seva memòria.

 • Curs de manipulació d'aliments

  13 de novembre de 2017

  CONTINUEN ELS CURSOS DE FORMACIÓ SUBVENCIONATS PER L'AJUNTAMENT

  El Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló, continua impartint i gestionant cursos formatius per a l'Ocupació i la inserció laboral.

 • 012 gencat.cat

  12 de novembre de 2017

  ENQUESTA DE SEGURETAT PÚBLICA DE CATALUNYA (ESPC)

  El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya inicia, dilluns 13 de novembre, els treballs de la 17a edició de l’Enquesta de seguretat pública de Catalunya (ESPC).

 • En tierra de hombres

  10 de novembre de 2017

  LES ACTIVITATS DEL DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA VERS LES DONES COMENÇARAN EL 17 DE NOVEMBRE

  Una sessió de cinema fòrum i un espectacle de narració oral a càrrec de Sandra Rossi són les activitats programades amb motiu del Dia internacional contra la violència ver les dones. A més, ADMI també realitzarà un acte públic el dia 24 a la plaça de la Quintana.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA