Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

20:39  |  23/05/2017

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Nou butlletí municipal Crònica

  19 de maig de 2017

  EL NOU BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA SORTIRÀ CADA MES

  Encetem una nova etapa del Crònica, el mitjà que l’Ajuntament de Montmeló va implementar fa anys per a informar a la ciutadania.

 • A Montmeló fem Estiu

  19 de maig de 2017

  A MONTMELÓ FEM ESTIU

  Els mesos de juny i juliol són sinònim d'activitats esportives i de lleure a l'aire lliure dirigides al públic infantil i juvenil. Es tracta del casal esportiu escolar i del casal d'estiu, així com dels cursets de natació de les piscines municipals i les jornades de portes obertes de l'Escola Esportiva.

 • Fundació el Xiprer i Associació REIR

  18 de maig de 2017

  700 KG D'ALIMENTS DEL GRAN PREMI DE FÓRMULA 1 DESTINATS A CAUSES SOLIDÀRIES

  La Fundació El Xiprer i REIR han estat les entitats escollides a qui s’ha destinat l’ajuda alimentària.
   
  Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya va organitzar durant el darrer dia de competició del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2017 una recollida d’aliments sobrants amb la intenció de col·laborar amb causes solidàries i, evitar així també, el malbaratament d’aliments.

 • Policia Local de Montmeló

  18 de maig de 2017

  MONTMELÓ ESTRENA COMISSARIA DE POLICIA

  Des del 22 de maig, els ciutadans que vulguin adreçar-se a la Policia Local de Montmeló ho hauran de fer a la nova comissaria del cos situada a les dependències del carrer Vic 103-107. Aquest canvi d’ubicació s’ha concebut per donar un millor servei a la ciutadania i acomplir la normativa vigent.

 • Fitkam

  18 de maig de 2017

  EL FITKAM EN DIRECTE DES DE VALLÈS VISIÓ

  La cinquena edició de la Fira Infantil i Juvenil de Teatre Kacumensi (FITKAM) es podrà veure en directe el proper diumenge a través de la televisió del Baix Vallès, Vallès Visió.

 • Detall d'una polsera amb codi QR per a les persones amb Alzheimer, amb els logotips de la FAFAC i els Mossos d'Esquadra.. ACN

  18 de maig de 2017

  POLSERES AMB CODI QR PER DONAR SERVEI A LES PERSONES AMB ALZHEIMER QUE ES PERDEN

  La Federació d'Associacions de Familiars de Malats d'Alzheimer de Catalunya (FAFAC) i els Mossos d'Esquadra han engegat la campanya Garantint la seguretat de les persones amb Alzheimer dissenyada conjuntament i que recull un conjunt d'accions i eines per millorar la seguretat de les persones que pateixen aquesta malaltia i dels seus familiars.

 • Cursets de natació

  17 de maig de 2017

  S'AMPLIA EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS ALS CURSETS DE NATACIÓ FINS AL 26 DE MAIG

  Els cursets començaran el 26 de juny, després de la Festa Major i finalitzaran el 21 de juliol. També hi ha previst fer cursets durant el mes d'agost, del 24 de juliol al 18 d'agost.Recordem que les inscripcions son limitades i que hi haurà diferents grups i horaris.

 • El Baix Vallès

  17 de maig de 2017

  ELS DELICTES AL BAIX VALLÈS ES REDUEIXEN UN 2%

  Els delictes a l'Àrea Bàsica Policial de Mollet, integrada per les poblacions de Montmeló, Mollet, Parets, La Llagosta i Sant Fost de Campsentelles, van disminuir un 2% durant l'any passat en relació amb les dades del 2015.
   
  Aquesta dada es va donar a conèixer el passat dimarts, 16 de maig, en la trobada mensual de la Mesa de Coordinació Operativa Policial (MCO) a les noves instal·lacions de la Policia Municipal de Mollet.

 • Acord sobre la igualtat efectiva de dones i homes i en la lluita contra la violència masclista

  17 de maig de 2017

  ACORD INTERINSTITUCIONAL PER L'IMPULS DE POLÍTIQUES D'IGUALTAT DE GÈNERE

  L'Institut Català de la Dona (ICD), l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) van signar un acord el passat dilluns, 15 de maig, per impulsar el treball del Govern i els ens locals en la implementació de les polítiques públiques destinades a avançar en la igualtat efectiva de dones i homes i en la lluita contra la violència masclista.

 • Premis del concurs fotogràfic de la Mitja Montornès 2017

  16 de maig de 2017

  LLIURATS ELS PREMIS DE FOTOGRAFIA DE LA MITJA MARATÓ

  Dilluns passat, 15 de maig, es van lliurar els premis del 7è Concurs Fotogràfic de la Mitja Marató de Montornès, Montmeló, Vilanova i La Roca. El certamen ha recollit una quarantena d'instantànies que participaven en les tres categories habituals: general, amb premi a les tres millors imatges, fotografia creativa digital i fotografia Henkel, amb premi a la millor de cada categoria.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA