Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

05:26  |  19/08/2017

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • #totssombarcelona

  17 d'agost de 2017

  ACTE D’HOMENATGE A LES VÍCTIMES DE L’ATEMPTAT TERRORISTA DE BARCELONA AVUI, 18 D’AGOST, A LES 12 DEL MIGDIA

  L’Ajuntament de Montmeló s’afegeix a la repulsa més contundent per l’atemptat terrorista que ha tingut lloc aquest dijous 17 d’agost a la tarda , a les Rambles de Barcelona. 
  Al mateix temps expressem la nostra més absoluta solidaritat amb les víctimes, tot encoratjant i agraint al temps la gran tasca de les forces de seguretat i professionals mèdics que han participat i participen en el dispositiu.

 • Consells de seguretat al domicili

  9 d'agost de 2017

  CONSELLS DE SEGURETAT DELS MOSSOS D'ESQUADRA, CAMPANYA ESTIU 2017

  Amb l'arribada de l'estiu, els establiments de les nostres ciutats viuen un moment en que augmenta l'activitat, es per aquest motiu que des de la Policia de la Generalitat –Mossos 'Esquadra s'ha activat la campanya d'estiu mitjançant el Programa Operatiu Estacional de Seguretat GREGAL 2017. Aquest programa preveu tant el fet d'informar i repartir cartells entre comerciants com accions concretes de prevenció policial en zones de més activitat turística.

 • Nombre de persones aturades a Montmeló durant el mes de juliol 2009-2017

  8 d'agost de 2017

  AL JULIOL ES FRENA LA REDUCCIÓ DE L'ATUR A MONTMELÓ

  Tot i ser el millor de la sèrie 2009/2017, el passat mes de juliol es va tancar amb un increment del nombre de persones aturades a Montmeló, que creix en dotze i se situa en 459, per les 447 del mes de juny anterior, deixant la taxa en el 10,73%.

 • Cat@Salut La Meva Salut

  8 d'agost de 2017

  CONSULTA LES TEVES DADES DE SALUT A INTERNET

  El Cat@Salut La Meva Salut és un espai digital personal, de consulta i de relació, que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i d'altres serveis en línia per fer tràmits, consultes i tenir cura de la seva salut.

 • Alliberament d'ànecs al riu Congost

  7 d'agost de 2017

  EL CENTRE DE RECUPERACIÓ DE TORREFERRUSSA ALLIBERA ÀNECS AL RIU CONGOST

  Les aus havien estat abandonades per la seva mare amb només 1 o 2 dies de vida a diferents indrets de la conca del Besòs
   
  Aquest passat mes de juliol, el Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa, amb la col·laboració del Grup Ornitològic del Tenes (GOT) i el Consorci Besòs Tordera, ha dut a terme l’alliberament d’11 ànecs collverd al riu Congost, al seu pas pel terme municipal de Figaró-Montmany, concretament a l’entorn de la Font de ca l’Andreu.

 • Tríptic sobre la tinença i protecció d'animals

  7 d'agost de 2017

  MESURES PER ACONSEGUIR UNA TINENÇA D'ANIMALS DE COMPANYIA MÉS RESPONSABLE

  Al mes de març de 2015 va ser aprovada la nova Ordenança Municipal sobre la Tinença i Protecció d'animals. Amb ella es va garantir una tinença responsable dels animals per aconseguir un bon nivell de convivència entre ells i les persones, assolir el màxim nivell de protecció i benestar dels animals, i preservar tant la seva salut i seguretat com la de les persones.

 • Reconeixement amb el distintiu FUE

  6 d'agost de 2017

  ES POSA EN FUNCIONAMENT L'OFICINA VIRTUAL DE TRÀMITS (OVT)

  L'Oficina virtual és una extensió de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Montmeló i integra els serveis electrònics a què es pot accedir, sense limitació horària i amb total seguretat.
   
  L'OVT és un projecte d’administració electrònica que apropa l’Administració a la ciutadania mitjançant una portal web que mostra tots els tràmits organitzats temàticament, amb una estructura ordenada i redactats amb un llenguatge clar i entenedor.

 • Seguretat a les platges

  6 d'agost de 2017

  GAUDEIX D'UN BANY SEGUR

  Amb l’inici de la temporada de bany a platges, piscines i aigües interiors, el Govern posa a punt el dispositiu de prevenció i seguretat per tal de garantir un gaudi segur del bany a tothom.

 • Campanya de prevenció del glaucoma i la degeneració macular

  5 d'agost de 2017

  RESULTATS DE LA CAMPANYA DE PREVENCIÓ DE LA DEGENERACIÓ MACULAR A MONTMELÓ

  Un any més, l'Institut Oftalmològic Tres Torres de Barcelona ha realitzat a Montmeló una campanya gratuïta de prevenció del glaucoma i de la degeneració macular.
   
  Amb el suport del departament de Salut Pública de l'Ajuntament de Montmeló, s'ha instal·lat una unitat mòbil de consulta totalment equipada, en aquesta ocasió,  davant l'Ajuntament, a la nova zona de vianants entre Timbaler de Bruc i carrer de Vic, entre el 10 i 14 de juliol.

 • Els rius a les teves mans

  5 d'agost de 2017

  ELS RIUS A LES TEVES MANS

  El Consorci Besòs Tordera va presentar aquestacampanya de pedagogia i conscienciació adreçada a la ciutadania, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l’Aigua, a finals de març.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA