Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

15:42  |  20/05/2018

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • 20 de maig de 2018

  'KACU MENSI' EL 6 FITKAM 2018

  Torna el FITKAM! I això és una bona notícia perquè vol dir que el darrer cap de setmana de maig el poble de Montmeló es torna a omplir d'espectacles creats i pensants per a públic familiar a càrrec de companyies d'actors professionals (enguany 18).

 • Canvis de plantes i enjardinaments per la millora del nostre entorn

  20 de maig de 2018

  LA FIRA DEL COMERÇ TORNA A LA QUINTANA

  La tretzena edició de la Fira del Comerç, Entitats i Artesans de Montmeló (FCAEM), que es realitzarà dissabte 2 de juny, torna a la Quintana, 15 anys després
   
  L'organització, formada per representants de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló i responsables de la Regidoria de Comerç i Turisme, han valorat introduir novetats en aquest certamen anual, com és el canvi d'ubicació i l'ampliació de l'horari. La Fira torna a la plaça de la Quintana per tal de permetre una circulació...

 • Calendari de Festes 2018

  19 de maig de 2018

  DILLUNS 21 DE MAIG, FESTA LOCAL A MONTMELÓ

  Dilluns 21 de maig és la Segona Pasqua, dia de festa local a Montmeló. Per aquesta raó, us recordem que l'Ajuntament romandrà tancat al públic.

 • MotoGP 2017 al Cricuit Barceloa-Catalunya

  19 de maig de 2018

  MOTOGP DESEMBARCA AL CIRCUIT PER PROVAR EL NOU TRAÇAT

  Entrades disponibles a partir de 8 euros. Accés gratuït amb l’entrada del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP, carnet d’Abonat i Oficial. 
   
  Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Mundial de Motociclisme, que es troba a ple rendiment amb la temporada de curses del 2018, farà una parada de dos dies al Circuit de Barcelona-Catalunya. El 22 i el 23 de maig, els pilots de MotoGP™ es donaran cita al traçat català després de la disputa del Gran Premi de França amb...

 • Canvis de plantes i enjardinaments per la millora del nostre entorn

  19 de maig de 2018

  CANVIS DE PLANTES I ENJARDINAMENTS PER LA MILLORA DEL NOSTRE ENTORN

  L'avet del parterre del Casal de la Gent Gran s'ha hagut de tallar ja que estava en molt mal estat, ja que s'havien assecat les fulles, aquest exemplar serà substituït per un exemplar de ginkgo biloba. S'ha escollit aquesta espècie perquè se l'anomena arbre de la vida, ja que és un autèntic fòssil vivent, però també és reconegut com l'arbre dels cent noms.

 • Ajuntament de Montmeló

  18 de maig de 2018

  ORDRE DEL DIA DEL PLE EXTRAORDINARI URGENT DEL 22 DE MAIG DE 2018

  La sessió extraordinària i urgent del ple de l'Ajuntament que es farà el 22 de maig de 2018, a les 20.30 h (segona convocatòria 21 h), a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntmaent, tindrà el següent ordre del dia:
   
  ÀREA D'ALCALDIA I SEGURETAT CIUTADANA
  1.- Renúncia al dret d'adquisició preferent participacions Circuits de Catalunya SL, en l'ampliació de capital. 
  ÀREA D'URBANISME, MOBILITAT I MEDI AMBIENT
  2.- Rectificació error material acord d'aprovació text refòs modificació...

 • Acte de presentació del 6 FITKAM 2018, als jardins de La Torreta de Montmeló

  18 de maig de 2018

  FITKAM PRESENTA LA 6 EDICIÓ DE TEATRE INFANTIL I JUVENIL A MONTMELÓ

  FITKAM, la Fira Infantil de Teatre, celebra la seva sisena edició programant més d’una vintena de funcions a Montmeló. lA FIRA tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de maig en 6 espais de Montmeló. s'ha programat 23 representacions de 18 companyies professionals.
   
  L’Associació de Professionals del Teatre Infantil  i Familiar,  Kacu Mensi, amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de     Montmeló,  organitza  la  6a  edició  de FITKAM, la Fira de Teatre Infantil, que...

 • Render de la segona fase de les obres de la carretera BV5003

  18 de maig de 2018

  SEGONA FASE DE LES OBRES DE LA CARRETERA BV5003

  L’alcalde de Montmeló ha signat el contracte amb Paymacotas Engineering, SA, empresa d’enginyeria adjudicatària dels treballs per la redacció del projecte de la segona fase de l’obra de reurbanització de la carretera BV-5003 i BV-5156. Es tracta d’una enginyeria amb una dilatada experiència en la redacció i direcció de projectes d’obra civil.

 • Vista aèria de Montmeló

  18 de maig de 2018

  ACORDS DE LES JUNTES DE GOVERN LOCAL (del 24.04 al 15.05)

  Les juntes de govern local del mes d’abril, maig i juny, són de les més denses del calendari per la temporalitat en quan a ajudes de menjador, sortides escolars, etc. i subvencions a entitats, i també per l’arribada dels grans premis de F1 i Moto GP.

 • Crònica 12 maig 2018

  17 de maig de 2018

  HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 012 DEL MES DE MAIG

  El butlletí informatiu municipal ha sortit al carrer aquest més amb dos suplements centrals especials. Un dedicat a la 6a Fira de Teatre Infantil i Juvenil FITKAM, amb tota la programació, els espais, les 18 companyes que actuaran i els 23 espectacles que oferiran. L'altre suplement especial és el dedicat a les vint propostes que conformen els primers Pressupostos Participatius de Montmeló. El període de votacions s'obrirà el dia 2 de juny en el marc de la Fira del Comerç de Montmeló.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA