Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

13:02  |  12/12/2017

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Agenda d'activitats de Montmeló desembre 2017

  7 de desembre de 2017

  LES ACTIVITATS NADALENQUES A MONTMELÓ

  Des de dimarts 5 de desembre, els llums de Nadal il·luminen els carrers més cèntrics  del poble. Amb l'encesa de l'enllumenat nadalenc es dóna el tret de sortida a la campanya comercial i a les diferents activitats populars, culturals i solidàries que ompliran els carrers i equipaments durant aquestes festes.

 • L'atur a Montmeló - Novembre

  6 de desembre de 2017

  TORNA A BAIXAR L'ATUR AL NOVEMBRE

  Tot i que el context general, a Catalunya ha estat d’increment, a Montmeló el mes de novembre, que tot just acaba de finalitzar, ha suposat una nova caiguda de la taxa d’atur, per a situar-se en l’11,08%, amb un total de 474 persones inscrites a les oficines d’atur, 7 menys que a l’octubre.

 • Grup de visitants a Mons Observans, amb la rèplica de les pintures murals romanes

  5 de desembre de 2017

  DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT A MONS OBSERVANS

  El passat diumenge 3 de desembre Mons Observans va celebrar una matinal de portes obertes en motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, amb activitats de descoberta del jaciment que enguany van anar adreçades al col·lectiu de persones amb discapacitat auditiva.

 • Clàusules abusives

  5 de desembre de 2017

  SERVEI D'ASSESSORAMENT I ORIENTACIÓ JURÍDICA EN MATÈRIA DE CLÀUSULES ABUSIVES EN PRÉSTECS HIPOTECARIS

  L'Ajuntament de Montmeló compta amb els serveis d'un lletrat especialitzat en matèria de clàusules abusives i altres temes relacionats amb les hipoteques.

 • Servei d'assessorament laboral per a joves

  4 de desembre de 2017

  EL SERVEI D'ASSESSORAMENT LABORAL PER A JOVES CONTINUA DURANT DESEMBRE A L'ESTACIÓ JOVE

  L'Estació Jove de Montmeló, continua aquest proper 4 de desembre oferint el servei d'assessorament i orientació sociolaboral juvenil de manera quinzenal, de 16 a 20 h, a la seu de la mateixa Estació (Tiki). El 4 i el 18 de desembre es realitzaran les darreres sessions de l'any 2017.

 • L'Estat de la Formació Professional al Vallès Oriental

  3 de desembre de 2017

  L'ESTAT DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL AL VALLÈS ORIENTAL

  L’Observatori-Centre d’Estudis del Vallès Oriental, en el marc de la Taula pel desenvolupament econòmic i l’ocupació del Vallès Oriental Avança, ha elaborat UNestudi amb la finalitat de conèixer quina és la situació de la Formació Professional inicial al Vallès Oriental.

 • Consorci Besòs Tordera

  3 de desembre de 2017

  LES PLANTES AQUÀTIQUES AJUDEN A MILLORAR LA QUALITAT DELS RIUS

  Les investigacions fetes al laboratori URL confirmen que les plantes aquàtiques ajuden a millorar la qualitat de l’aigua dels nostres rius. Una seixantena de professionals i experts han assistit aquest matí a la jornada tècnica sobre rius urbans celebrada a la seu del Consorci Besòs-Tordera.

 • Monogràfic de gintònics

  2 de desembre de 2017

  TALLERS PER A AQUESTES FESTES

  Des del Centre Cultural i des del departament de Promoció Econòmica, s'organitzen i gestionen tallers monocráficos per cuinar i servir còctels en aquests dies de Nadal.

 • A Montmeló, cap infant sense regal

  2 de desembre de 2017

  LA CAMPANYA "CAP INFANT SENSE REGAL" DÓNA EL TRET DE SORTIDA DE LES ACTIVITATS NADALENQUES

  Un dels indicadors que ja és aquí el Nadal és el començament de la campanya "Cap infant sense regal". Com cada any, des de l'àrea de Serveis Socials, es promou aquesta activitat amb l'objectiu de fer arribar joguines a tots els infants de la població, sobretot als més desfavorits.

 • Ple ordinari del 28 de novembre

  1 de desembre de 2017

  MONTMELÓ APROVA EL PLA ECONÒMIC 2017-2018

  Al darrer Ple Municipal de Montmeló es van tractar un total de cinc punts de l’Àrea d’Alcaldia i Seguretat Ciutadana, quatre punts de l’Àrea de Serveis Centrals i Economia i dues mocions presentades per tots els grups municipals que conformen el Consistori.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA