Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

22:33  |  27/04/2017

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • CEM9

  27 d'abril de 2017

  EL CENTRE D'ESTUDIS PRESENTARÀ EL BUTLLETÍ CEM9

  El Centre d'Estudis de Montmeló presentarà el dijous 4 de maig la nova publicació del butlletí número 9. Durant la presentació, alguns membres de l'entitat explicaran el contingut dels articles de la revista.

 • Carles Ayats, president de la Delegació del Vallès Occidental de la Cambra de Comerç de Barcelona; i Joan Fontserè, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya

  27 d'abril de 2017

  EL CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA ÉS EL PRIMER CIRCUIT DEL MÓN EN OBTENIR LA NOVA VERSIÓ DEL CERTIFICAT ISO DE MEDI AMBIENT

  L’obtenció d’aquest certificat confirma el ferm compromís del Circuit amb la sostenibilitat i la gestió mediambiental responsable.
   
  Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya ha obtingut el certificat ISO 14001 amb la nova versió del 2015, després de passar l’auditoria externa d’acreditació per part de la Cambra de Barcelona, el que converteix el traçat català en el primer del món en aconseguir-ho.

 • trobada del Club del Llibre amb l'escriptora basca Dolores Redondo

  27 d'abril de 2017

  EL CLUB DE LECTURA DE LA BIBLIOTECA AMB L'ESCRIPTORA DOLORES REDONDO

  Els integrants del Club de lectura de la Biblioteca Municipal La Grua, van assistir el passat dimarts a una trobada del Club del Llibre amb l'escriptora basca Dolores Redondo.
   
  L'acte es va celebrar al Teatre Auditori de Granollers i va estar moderat per l'escriptor i periodista especialitzat en temes culturals Antonio Lozano.

 • Consell de Poble de Montmeló

  27 d'abril de 2017

  EL CONSELL DE POBLE DE MONTMELÓ

  El Consell de Poble es planteja com l'espai de coordinació de tots els actors socials i econòmics del poble i, per tant, es constitueix amb la finalitat de facilitar, fomentar i permetre la participació estable de tots els sectors socials.

 • Mediateca Pau Casals

  26 d'abril de 2017

  L'ESCOLA PAU CASALS I L'ART DE LA PARAULA DITA

  Aquest curs, els alumnes de l'escola Pau Casals han treballat el llenguatge oral a partir de models lingüístics rics i creatius amb l'objectiu de reforçar la importància de la paraula en qualsevol procés comunicatiu.
   
  El resultat d'aquesta feina ha estat un seguit de produccions plenes de sinceritat, art i emocions que es poden visualitzar a través de la seva pàgina web, al canal literari de la Mediateca.

 • Ple ordinari del mes d'abril de 2017

  26 d'abril de 2017

  RESULTATS DEL PLE ORDINARI DEL MES D'ABRIL DE 2017

  La sessió Ordinària de Ple de l'Ajuntament, que va tenir lloc el 25 d'abril de 2017, a les 20 hores, a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntamnet de Montmeló, va obtenir els següents resultats:

   
  1.- APROVACIÓ DE L'ESBORRANY DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR: 28 DE MARÇ DE 2017. No es vota
   
  ÀREA D'URBANISME, MOBILITAT I MEDI AMBIENT
  2.- APROVACIÓ DEFINITIVA DE L'ORDENANÇA MUNICIPAL REGULADORA DE LES CONDICIONS D’EXERCICI DE L’ACTIVITAT DE CLUBS SOCIALS I ASSOCIACIONS DE FUMADORS...

 • Fòrmula 1 - Montmeló 2017

  25 d'abril de 2017

  LA FÒRMULA 1 CONVERTIRÀ EL CIRCUIT EN UN FESTIVAL

  Dins del marc de celebració del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2017, el Circuit de Barcelona-Catalunya s’omplirà de festa per fer gaudir tothom.

 • Melanoma

  25 d'abril de 2017

  L'HOSPITAL DE GRANOLLERS COL·LABORA AMB LA CAMPANYA EUROMELANOMA 2017

  La Unitat de Dermatologia de l'Hospital General de Granollers col·labora per segon any consecutiu amb la campanya Euromelanoma 2017. Aquest any la petició de cites es pot realitzar des del dia 20 d'abril al telèfon 91.543 45 35 o a la pàgina web: www.aedv.es/euromelanoma  i la setmana de revisions gratuïtes serà del 5 al 9 de juny.

 • Subvencions per al pagament del lloguer

  25 d'abril de 2017

  CONVOCATÒRIA SUBVENCIONS PER AL PAGAMENT DE LLOGUER ANY 2017

  Dimecres, 19 d'abril, s'ha obert la convocatòria de subvencions per al pagament del lloguer per l’any 2017.
   
  Es tracta de subvencions en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social. Els ajuts es podran sol·licitar fins al 19 de juny.

 • Nou horari del les activitats esportives del pavelló

  24 d'abril de 2017

  EL SERVEI D'ESPORTS REMODELA SEVA OFERTA AL PAVELLÓ POLIESPORTIU

  El pròxim 2 de maig s'obre al públic una renovada sala de fitness al pavelló, amb noves màquines i en un espai totalment rehabilitat. La gestió d'aquest servei passa a ser privada.

  Pel que fa a les activitats dirigides i a l'escola esportiva, es modifica lleument l'horari d'algunes classes.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA