Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

14:47  |  20/02/2018

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • España ingobernable, amb Alberto San Juan

  15 de febrer de 2018

  ALBERTO SAN JUAN ARRIBA A LA POLIVALENT AMB L'ESPECTACLE "ESPAÑA INGOBERNABLE"

  Després del pas per l'escenari de la Polivalent de Quim Masferrer i el Sevilla, el més de març s'obrirà la programació de la sala amb l'actor Alberto San Juan. Sota el títol de España ingobernable, San Juan i Fernando Egozcue (guitarra) alcen la veu amb textos i cançons en relació al que vivim actualment al nostre país.

 • Consell de Poble de Montmeló

  15 de febrer de 2018

  PRIMER PLENARI DEL CONSELL DE POBLE, DIJOUS 22 DE FEBRER

  Dijous 22 de febrer a les 19 hores al Centre de Formació i Recursos G2M se celebrarà el primer plenari del Consell de Poble.
   
  El Consell de Poble es planteja com l'espai de coordinació de tots els actors socials i econòmics del poble i, per tant, es constitueix amb la finalitat de facilitar, fomentar i permetre la participació estable de tots els sectors socials.

 • Urban Innovative Actions

  15 de febrer de 2018

  PROJECTE EUROPEU SOBRE LA QUALITAT DE L'AIRE - UIA

  L'Ajuntament de Montmeló conjuntament amb els municipis que formen la ZQA2 del Vallès Oriental i liderats per l'ajuntament de Granollers, han acordat formar part d'un projecte a presentar a la tercera convocatòria de l'Urban Innovative Actions per a tecnologies i procediments innovadors.

 • Jornada de formació per a entitats. Taller d'elaboració de projectes

  14 de febrer de 2018

  SEGON TALLER FORMATIU PER A ENTITATS

  Aquest 2018, des de la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament, s'ha programat una sèrie d'accions formatives per tal d'ajudar a les entitats locals en diferents àmbits de la gestió i dotar-les de les eines bàsiques perquè puguin assolir tots els temes necessaris que se'ls hi demana des de les administracions.

 • Horts de Cal Quico

  14 de febrer de 2018

  CONVOCATÒRIA PER A PARTICIPAR EN L'ADJUDICACIÓ D'UNA PARCEL·LA DELS HORTS DEL RAIGUER I DE CAL QUICO

  Des de l'1 i fins al 28 de febrer, l'Ajuntament de Montmeló obre la convocatòria per a l'adjudicació de parcel·les a la zona d'horts municipals del Raiguer i de Cal Quico.
   
  Després de concedir totes les parcel·les de l'anterior llista d'espera, s'obre un període d'un mes per a les persones interessades a accedir a una de les parcel·les que encara queden disponibles.

 • Les tradicions funeràries romanes. Visita Avis Savis, novembre 2017

  13 de febrer de 2018

  VIU LA TEVA HISTÒRIA

  Com cada any l'Oficina de Català i el Museu de Montmeló han organitzat un programa conjunt d'activitats adreçat als alumnes dels cursos de català del Consorci per la Normalització Lingüística i al col·lectiu dels Avis Savis del Casal d'Avis de Montmeló.

 • 4a Festa de l'Esport de Montmeló

  13 de febrer de 2018

  TOT PREPARAT PER A LA QUARTA FESTA DE L'ESPORT DE MONTMELÓ

  La 4a edició de la Festa de l'Esport de Montmeló se celebrarà divendres 16 de febrer. La Sala Polivalent tornarà a acollir la Festa de l'Esport de Montmeló. En el decurs de la Festa es coneixeran els millors esportistes locals de l'any 2017.

 • Conveni de col·laboració amb l'associació In via

  12 de febrer de 2018

  PROJECTE DE SUPORT A LES NECESSITATS BÀSIQUES DE LES FAMÍLIES EN SITUACIÓ DE VULNERABILITAT

  L'Ajuntament va signar un conveni de col·laboració amb l'associació In via dins el marc del Projecte de suport a les Necessitats Bàsiques de les Famílies en Situació de Vulnerabilitat, any 2017.

 • L'atur a Montmeló desembre 2008-2018

  12 de febrer de 2018

  IMPORTANT DESCENS DE L'ATUR DURANT EL MES DE GENER

  Per tercer any consecutiu, al contrari de la tendència general de pujada, la taxa d'atur a Montmeló del mes de gener experimenta una baixada respecte al mes de desembre. La reducció d'enguany, del 4,67% i 23 persones, ha estat la més gran d'aquests tres darrers anys.

 • Avís de risc de nevades

  12 de febrer de 2018

  AVÍS DE RISC DE NEVADES FEBLES PER AVUI DILLUNS 12 DE FEBRER

  A partir de migdia d'avui dilluns 12 de febrer, fins a la nit, es podran donar nevades febles al litoral i prelitoral de Girona i Barcelona, segons informa Protecció Civil. Cal doncs que la ciutadania prengui precaucions en els seus desplaçaments, ja sigui a peu com amb vehicle rodat.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA