Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

21:54  |  13/11/2018

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Aüc, el so de les esquerdes

  12 de març de 2018

  LES IMPUXABLES, AMB L'ESPECTACLE AÜC, ARRIBEEN A LA SALA POLIVALENT

  Les Impuxibles arriben a la Polivalent de Montmeló amb Aüc, un dels èxits de la darrera edició del Grec Festival. La jove companyia segueix creant còctels amb diferents disciplines i trepitjant fort amb els seus espectacles. Aüc, el so de les esquerdes tancarà el cicle d'activitats al voltant del Dia de les Dones, que va començar el passat 7 de març.

 • Lectura del Manifest 2018 del Dia de les Dones

  8 de març de 2018

  INICI DE LES ACTIVITATS DEL DIA DE LA DONA A LA SALA DE LA CONCÒRDIA

  Ahir dimecres 7 de març es va donar inici al seguit d'actes al voltant del dia Internacional de la Dona. Abans de l'espectacle Maleïdes les gerres, es va fer lectura del Manifest oficial d'enguany.

 • 8 de març: Dia Internacional de les Dones

  8 de març de 2018

  MANIFEST DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES - 8 DE MARÇ DE 2018

  El 8 de març celebrem el Dia Internacional de les Dones, un dia en el qual des dels carrers, des de la societat civil i des del municipalisme reivindiquem les dones com a ciutadanes actives i els feminismes com a moviment social transformador.

 • Monòlegs de la Vagina

  8 de març de 2018

  ELS MONÒLEGS DE LA VAGINA ARRIBEN A MONTMELÓ DE LA MÀ DE LES INCONYABLES

  La companyia de teatre Inconyables arriben a la Polivalent amb els Monòlegs de la Vagina, l’obra de l’escriptora feminista Eve Ensler, fruit de les entrevistes que va fer a més de 200 dones de totes les condicions, sobre les seves vagines, el sexe i les relacions.

 • Activitats Dia Internacional de les Dones

  6 de març de 2018

  LES ACTIVITATS DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES COMENCEN DIMECRES 7 DE MARÇ

  L'Ajuntament de Montmeló dóna el tret de sortida als actes del Dia Internacional de les Dones dimarts 7, a les 20 hores, de març amb la lectura del manifest d'enguany, que serà el preludi de l'espectacle "Maleïdes les guerres", a la Sala de la Concòrdia de la Casa Consistorial.

 • Punt dona Montmeló

  25 de novembre de 2017

  EL PUNT DONA DE MONTMELÓ

  Punt d'informació i orientació vers la igualtat d'oportunitats entre homes i dones, adreçat a tota la ciutadania. És un espai municipal on es pot adreçar qualsevol persona de Montmeló que estigui interessada a obtenir informació i orientació sobre la igualtat d'oportunitats entre dones i homes i pretén donar resposta a tota aquella demanda d'informació, assessorament psicològic, jurídic, social, laboral, familiar, de treball, violència masclista i relacions familiars conflictives.
   
  Acollida....

 • Quarta edició de "Dones entre paraules". Lectura del Manifest del Dia de les Dones

  13 de març de 2016

  Quarta edició de "Dones entre paraules"

  La Biblioteca de Montmeló i l'Oficina de Català han organitzat per quart any consecutiu la sessió per commemorar el Dia Internacional de la Dona a través de l'acte Dones entre paraules. L'acte tingué lloc dijous, 10 de març a la Biblioteca.

 • Dones entre paraules a Montmeló

  8 de març de 2016

  Quarta edició de "Dones entre paraules"

  La Biblioteca commemora el Dia de les Dones llegint fragments literaris d'escriptores. Compartir en públic els fragments d'una poesia o una narració, és el que pretén "Dones entre paraules", una activitat que va néixer fa 4 anys entre les usuàries de la bibioteca la Grua i que s'ha consolidat com a activitat commemorativa del Dia de les Dones.

 • Dia Internacional de les Dones: compromís amb l'equitat de gènere

  8 de març de 2016

  Dia Internacional de les Dones: compromís amb l'equitat de gènere

  Un any més commemorem el 8 de març, dia internacional de les dones, amb motiu del qual els ens locals requerim avançar cap a una societat igualitària, en la que homes i dones participem en igualtat de condicions en totes les decisions que ens afecten. Apostem, totes i tots, per avançar, des de la complicitat, cap a la construcció de pobles i ciutats més justos i solidaris.

 • Neus Català, un cel de plom

  1 de març de 2016

  Montmeló commemora el Dia Internacional dela Dona, amb la realització de l'obra "Neus Català, un cel de plom"

  La lectura del manifest i "Dones entre paraules" completaran les activitats dedicades a la igualtat de la dona.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA