Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

16:44  |  18/11/2018

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • CabaretA

  17 de novembre de 2018

  SUSPESA LA REPRESENTACIÓ "CABARETA" D'AVUI DISSABTE 17 DE NOVEMBRE

  La representació de l'obra CABARETA prevista per aquest vespre a quarts de nou a la Sala Polivalent, se suspèn per malaltia de l'actriu principal, Maria Molins.
   
  Tan bon punt es conegui la nova data, l'anunciarem en els mitjans habituals.
   
  Qui vulgui recuperar els diners de l'entrada que es posi en contacte amb els responsables de la Sala a partir de dilluns a través del correu salapolivalent@montmelo.cat.
   
  Desitgem una ràpida recuperació de la Maria Molins..

 • CabaretA

  12 de novembre de 2018

  "CABARETA" ARRIBARÀ A LA POLIVALENT EL 17 DE NOVEMBRE

  L'endemà de l'espectacle "El Derby", la Polivalent es torna a vestir de llarg per acollir un magnífic show: "CabaretA", un espectacle de cabaret en clau femenina que recupera l'esperit de la Barcelona canalla dels anys 20 i 30 del segle passat, i fins a l'actualitat. Un homenatge a Maria Aurèlia Capmany, Guillermina Motta, Núria Feliu i Mary Sampere, i també a Ángel Pavlosky i a El Molino.

 • El derby, partido de ida y vuelta

  11 de novembre de 2018

  COMANDANT LARA I TONI RODRÍGUEZ FARAN UNA ALTRA SESSIÓ DE "EL DERBY"

  L'espectacle d'humor "El derby, partido de ida y vuelta", dels monologuistes Comandante Lara i Toni Rodríguez, ha esgotat les entrades del passi de les 22 hores del dia 16 de novembre i realitzaran un segon passa a les 20 hores. Les entrades per aquest segon passi ja són a la venda a enterticket.com.

 • El secret de la Lloll

  23 d'octubre de 2018

  EL SECRET DE LLOLL BERTRAN A LA POLIVALENT

  La Lloll trepitjarà l'escenari de la Sala Polivalent divendres 26 d'octubre, a les 20 hores, presentant la seva última obra, "El secret de la Lloll".

 • Any Zero d'Àfrica i Isma Pérez

  22 d'octubre de 2018

  UN OCTUBRE MOLT MUSICAL

  Any Zero d'Àfrica i Isma Pérez, Beatles for Childrens, El secret de la Lloll i el tenor Josep Aznar, conformen la cartellera musical del mes d'octubre a la Sala Polivalent.

 • Somni d'una nit d'estiu

  19 d'octubre de 2018

  LA SALA POLIVALENT TANCA UN SETEMBRE PLE D'ACTIVITATS

  El clàssic del "Somni d'una nit d'estiu" i l'obra infantil "Les princeses també es tiren pets", tanquen la programació del mes de setembre a la sala Polivalent, que va començar amb el ple absolut de la preestrena de "El tràmit".

 • Any Zero. 12 mesos, 12 cançons

  1 d'octubre de 2018

  ÀFRICA PÉREZ PRESENTA "ANY ZERO, 12 MESOS, 12 CANÇONS" A LA SALA POLIVALENT

  La vocalista local Àfrica Pérez torna a trepitjar l'escenari de la Sala Polivalent, aquesta vegada acompanyada del seu germà Isma i de la Banda "U", amb la presència entre d'altres de Jordi Pegenaute que a més ha sigut el productor del treball que presentarà "Any Zero, 12 mesos, 12 cançons".

 • Somni d'una nit d'estiu

  19 de setembre de 2018

  TRES REPRESENTACIONS DEL SOMNI D'UNA NIT D'ESTIU A LA POLIVALENT

  Aquest cap de setmana, la companyia Montmeló Cultura i Tradició, farà tres representacions de la coneguda obra de Shakespeare, "El somni d'una nit d'estiu". Les funcions seran divendres 21 de setembre a les 22 hores, dissabte 22 a les 21 hores i diumenge 22 a les 19 hores.

 • El tràmit - Preestrena a Montmeló

  11 de setembre de 2018

  INICI DE LUXE DE LA TEMPORADA DE LA POLIVALENT AMB LA PREESTRENA DE L'OBRA "EL TRÀMIT"

  David Bagés, Mònica Glaenzel, Àlex Casanovas, Xavier Serrano, Manel Sans i Susanna Garachana, dirigits per Martí Torras Mayneris, han protagonitzat la preestrena de l'obra "EL tràmit", el passat diumenge 9 de setembre, a les 18 hores, a la Sala Polivalent.

 • El tràmit

  30 d'agost de 2018

  PREESTRENA DE L'OBRA TEATRAL "EL TRÀMIT" A LA POLIVALENT

  David Bagés, Mònica Glaenzel, Àlex Casanovas, Xavier Serrano, Manel Sans i Susanna Garachana, dirigits per Martí Torras Mayneris, protagonitzaran la preestrena de l'obra "EL tràmit",  diumenge 9 de setembre, a les 18 hores, a la Sala Polivalent
   
  Aquesta preestrena és fruit de l'acord entre l'Ajuntament i la companyia, per a fer la residència dels assajos a la Polivalent. Posteriorment l'obra s'estrenarà al teatre Borràs de Barcelona.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA