Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

17:50  |  17/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Centre de Formació i Recursos G2M

  2 de setembre de 2017

  OBERT DE NOU EL PERÍODE DE MATRICULACIÓ AL CFA I A LA UNED

  Després del primer període de matriculació durant el mes de juliol , dels diferents graus, cursos i tallers que s'impartiran durant el curs 2017-2018 en el Centre de Formació d'Adults (CFA) i a la Universitat a Distància (UNED), a les instal·lacions de la G2M de Montmeló, el 4 de setembres'obre de nou la matriculació del CFA i de la UNED per tal d'exhaurir les darreres places.

 • G2M Montmeló

  1 de maig de 2017

  PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ DE LA FIRETA, L'ESCOLA DE MÚSICA I EL CENTRE DE FORMACIÓ D'ADULTS

  Durant el mes de maig s'obre el període de preinscripció per al proper curs dels centres educatius no reglats de Montmeló: l'Escola Bressol La Fireta, l'Escola de Música i el Centre de Formació d'Adults

  La Fireta realitza les preinscripcions del 2 al 17 de maig i les sol·licituds s'hauran de presentar a l'OAC de l'Ajuntament.

 • Centre de Formació i Recurso G2M

  8 de setembre de 2016

  MATRÍCULA OBERTA AL CENTRE DE FORMACIÓ D'ADULTS FINS AL 14 DE SETEMBRE

  Durant el mes de setembre s'està realitzant la matrícula del nou curs 2016-2017 a l Centre de Formació d'Adults de la G2M, que ja va obrir el període de matrícula al juny, ha reobert del 5 al 14 de setembre la matriculació de les últimes places.

 • Centre de Formació i Recursos G2M

  29 d'octubre de 2015

  El Centre de Formació d’Adults de la G2M omple les seves aules amb més de dos-cents alumnes

  Un total de 202 alumnes assisteixen a les classes de les diferents ofertes formatives amb les que compta el Centre de Formació d’Adults de la G2M.

 • UNED

  15 de setembre de 2015

  La UNED Montmeló, obre el període de matriculació del nou curs 2015-2016

  La matriculació per el nou curs 2015-2016 d'accés directe a la UNED per majors de 25 anys i de 45 anys, ja està obert. La matrícula es realitza, com cada curs, al Centre de Formació d'Adults de Montmeló i el termini ésfins el 25 d'octubre

  La UNED és una universitat pública d'àmbit estatal i internacional. El seu model educatiu ofereix a l'estudiant la necessària orientació tutorial, l'assistència administrativa i el material didàctic específic amb la utilització de les noves tecnologies...

 • Centre de Formació d'Adults de Montmeló

  14 de setembre de 2015

  El Centre de Formació d'Adults perllonga fins al 18 de setembre el període de matriculació

  Encara queden algunes places per matricular-se als cursos de preparació per a les proves d'accés als cicles de formació professional de grau mitjà, així com a al curs d'accés a la universitat per a majors de 25 anys de la UNED i les proves lliures de graduat en secundària (GES).

  Les persones interessades en aquests cursos, tenen de termini fins divendres dia 18 de setembre, per a realitzar la matriculació en el Centre de Formació d'Adults de Montmeló.

 • Acte de benvinguda al col·lectiu de professors de Montmeló

  9 de setembre de 2015

  L'Ajuntament dóna la benvinguda al professorat que treballarà a Montmeló aquest proper curs

  La inspectora Rosa Borras, l'Alcalde Antoni Guil, i la regidora d'Educació M. Jesús Prieto, han donat la benvinguda, un any més, a tots els i els mestres, professors i professors que aquest curs 2015-2016 treballaran als centres educatius de nostres municipi. L'acte inaugural ha tingut lloc aquest dimecres 9 de setembre a les 12 hores a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló. A la presentació han assistit aproximadament una setantena de professionals de l'educació.

 • Tallers i cursos

  3 de setembre de 2015

  Tallers, cursos i activitats extraescolars, omplen l'oferta de setembre als diferents equipaments municipals

  Les persones interessades a realitzar activitats extraescolars, tenen aquests dies una àmplia oferta d'activitats programades en els diferents equipaments municipals: pavelló, Casal de la Gent Gran, La Torreta , l'Escola de Música, l'Escola d'Adults, l'Oficina de Català, etc...

 • CFA Montmeló

  11 de juliol de 2015

  Obert el primer període de matriculació ALS cursos del centre de Formació d'Adults de Montmeló, fins al 15 de juliol

  En aquest període, les persones interessades podran matricular-se i accedir a les places dels cursos que encara no s'han ocupat del tot, com la iniciació a la informàtica (Word i Excel!), accés a la universitat per majors de 25 anys i 45 anys (UNED), iniciació a l'anglès i iniciació a  el graduat en educació secundària.

 • Oferta de lleure d'estiu

  5 de juny de 2015

  Àmplia oferta educativa i de lleure durant el període d'estiu

  Amb l'arribada del mes de juny, l'oferta educativa i d'oci, especialment per als dies d'estiu, es veu ampliada. A això se li uneixi el període d'inscripcions als diferents equipaments i serveis, per al nou curs escolar 2015-2016, que començarà al setembre i octubre. Per facilitar la informació als usuaris de Montmeló, els recordem de manera concisa les ofertes que durant aquest més i el de juliol, s'ofereixen des de l'Ajuntament, els diferents serveis municipals i entitats de Montmeló.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA