Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

21:33  |  22/05/2018

Data i hora oficial

El temps

Hemeroteca de notícies

 • Canvis de plantes i enjardinaments per la millora del nostre entorn

  20 de maig de 2018

  LA FIRA DEL COMERÇ TORNA A LA QUINTANA

  La tretzena edició de la Fira del Comerç, Entitats i Artesans de Montmeló (FCAEM), que es realitzarà dissabte 2 de juny, torna a la Quintana, 15 anys després
   
  L'organització, formada per representants de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló i responsables de la Regidoria de Comerç i Turisme, han valorat introduir novetats en aquest certamen anual, com és el canvi d'ubicació i l'ampliació de l'horari. La Fira torna a la plaça de la Quintana per tal de permetre una circulació...

 • Curs de carretons elevadors

  18 de maig de 2018

  CURSOS DE FORMACIÓ SUBVENCIONATS PER L'AJUNTAMENT

  El Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló, continua impartint i gestionant cursos formatius per a l'Ocupació i la inserció laboral.

 • Cerimònia de les banderes amb la participació d'infants de Montmeló

  15 de maig de 2018

  EL GRAN PREMI DE FÒRMULA 1 EN XIFRES D’OCUPACIÓ

  Al marge del que és purament la competició esportiva dins el circuit, amb l'arribada del Gran Premi de Fórmula 1, el municipi rep una nombrosa quantitat de visitants en tres dies. Tot plegat comporta un elaborat dispositiu que es coordina des de l'Ajuntament i aplega cossos de policia, protecció civil, companyies d'autobusos, RENFE Rodalies i persones contractades per a cobrir els diferents serveis que s'ofereixen.

 • Comparativa de la taxta d'atur durant aques mes d'abril 2018

  13 de maig de 2018

  ES MANTÉ LA TENDÈNCIA A LA BAIXA DE LA TAXA D'ATUR DURANT EL MES D'ABRIL

  La tendència a la baixa de la taxa d'atur a Montmeló registrada en el primer trimestre de 2018 s'ha mantingut durant el mes d'abril. Aquesta nova reducció situa la taxa d'atur en el 10,31%, essent 442 les persones del nostre municipi les que es troben en situació de recerca de feina.

 • Guia de serveis i empreses de Montmeló

  9 d'abril de 2018

  LA GUIA D'EMPRESES I SERVEIS DE MONTMELÓ 2018

  Un any més, posem a les vostres mans la nostraGuia d'empreses i serveis de Montmeló 2018, on hi ha incloses totes les activitats econòmiques del municipi, tant dels polígons com del nucli urbà i les parades del mercat setmanal, i diversa informació sobre zones d'aparcament amb el plànol actualitzat per zones i colors, un llistat de telèfons d'interès i uns apunts sobre els drets dels consumidors.

 • Taxa d'atur a Montmeló - Periòde febrer 2008-2018

  12 de març de 2018

  L'ATUR A MONTMELÓ TORNA A BAIXAR AL FEBRER

  Una nova reducció, concretament en 18 persones, i una percentual del 3,84%, situa la taxa d’atur a Montmeló, en el mes de febrer, en el 10,53%, la millor dels deu darrers anys.
   
  Una taxa que està més d’un punt per sota del Baix Vallès (11,86%) i més de dos punts per sota del Vallès Oriental (12,82%). Així febrer es tanca amb 451 persones aturades a Montmeló amb un descens interanual del 13,44% i amb 70 persones menys en situació d’atur.

 • Cursa ciclista a Montmeló

  5 de març de 2018

  EL TEMPS RESPECTA LES ACTIVITATS DEL DIUMENGE 4 DE MARÇ A LA QUINTANA I EL PEDREGAR

  El passat diumenge 4 de març va tenir lloc un seguit d'activitats a l'aire lliure. A la Quintana, calçotada, Firastocks i sardanes. I al Pedregar una cursa ciclista amateur. Finalment, totes les activitats es van portar a terme encara que el dia es va anar ennuvolant i va fer que particularment la calçotada, tingués més públic de l'habitual.

 • Sardanes, calçots i firastocks

  26 de febrer de 2018

  ARRIBA EL "DIUMENGE GRAN D'HIVERN" A MONTMELÓ

  Per aquest proper diumenge, dia 4 de març, s'han programat tot un seguit d'activitats lúdiques i comercials, destinades a tot tipus de públic, que tindran com a escenari la plaça de la Quintana. Un any més el Firastocks, una calçotada popular i una ballada de sardanes conflueixen en una jornada festiva que aglutina la majoria de la ciutadania de Montmeló.
   
  Com a acomiadament de la temporada d'hivern, els més matiners seran els comerços de la Unió de Botiguers i els comerciants que,...

 • Imports i beneficiaris dels ajuts per a llibres, material escolar, lleure i esport

  18 de febrer de 2018

  PER A LLIBRES, MATERIAL ESCOLAR, LLEURE I ESPORT

  Entre els ajuts i subvencions contemplats als pressupostos municipals, tenen una especial rellevància aquells que fan possible que totes les nenes i nens de Montmeló tinguin garantit tot allò que necessiten en les seves activitats escolars, de lleure i esportives.

 • L'atur a Montmeló desembre 2018

  13 de febrer de 2018

  IMPORTANT DESCENS DE L'ATUR DURANT EL MES DE GENER

  Per tercer any consecutiu, al contrari de la tendència general de pujada, la taxa d'atur a Montmeló del mes de gener experimenta una baixada respecte al mes de desembre. La reducció d'enguany, del 4,67% i 23 persones, ha estat la més gran d'aquests tres darrers anys.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA