Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

14:32  |  17/01/2019

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Mou-te per l'esclerosi múltiple' el 27 de gener al Circuit de Barcelona-Catalunya

  13 de gener de 2019

  INSCRIPCIONS OBERTES PER LA CURSA "MOU-TE PER L'ESCLEROSI" AL CIRCUIT

  La cursa solidària més antiga de Catalunya torna passades les festes de Nadal. El 'Mou-te per l'esclerosi múltiple' es farà el 27 de gener al Circuit de Barcelona-Catalunya i les inscripcions ja estan obertes.
   
  Com cada any, el Mou-te inclourà curses atlètiques, de patins i de bicicletes. A més, però, aquest any incorpora una novetat molt especial perquè hi haurà també una cursa elèctrica especial per a patinets i bicicletes elèctriques que podran fer una volta al Circuit (5km).
   
  La...

 • Celebrraré mi muerte

  12 de gener de 2019

  LA POLIVALENT ESTRENA A CATALUNYA "CELEBRARÉ MI MUERTE", PRODUIDA PER ALBERTO SAN JUAN I JORDI ÉVOLE

  La sala Polivalent acull l'estrena a Catalunya d'aquest espectacle sobre l'eutanàsia, produït per Alberto San Juan i Jordi Évole. "Celebraré mi muerte" és una commovedora reflexió entorn de la vida i la mort, construïda a partir de l'experiència en primera persona del metge Marcos Hourmann
   
  De la mà de Teatro del Barrio i Producciones del Barrio, es reprodueix un judici que mai va arribar a acabar i on Marcos presentarà l'al·legat de defensa que mai va fer. Quins motius el van portar...

 • Monòlegs solidaris

  11 de gener de 2019

  "COMEDIA EN ACCIÓN", CINC MONÒLEGS SOLIDARIS AMB LA PROTECTORA D'ANIMALS DE GRANOLLERS

  Els monologuistes Carlos del Pozo, David Barragán, Gabriel Zubizarreta, Antonio Moya i Miguel Espejo -de Comedia en Acción- et faran passar una bona estona del diumenge 20 de gener, on a part de riure, podràs ajudar amb la teva entrada a la Protectora de Granollers. 
   
  Cinc monòlegs diferents, però tots ells amb el component comú de l'humor. Cinc històries, cinc maneres d'explicar aspectes de la vida, des del punt de vista de la comèdia. Cinc textos que junts donen com a resultat "La...

 • Núria Prat, directora d'Atenció Primària Metropolitana Nord ICS

  11 de gener de 2019

  L'ÀREA METROPOLITANA NORD DE L'ICS, PREMIADA PER LA FUNDACIÓ AVEDIS DONABEDIAN

  El Pla de qualitat en atenció primària de la Metropolitana Nord (ICS), premiat per la Fundació Avedis Donabedian. L’acte de lliurament dels premis va tenir lloc ahir al Palau de la Música. El Centre d'Atenció Primària de Montmeló forma part d'aquest projecte, conjuntament amb el 70 municipis restants del Vallès Occidental i Oriental, Maresme i Barcelonès Nord.

 • Presentacions propostes finals Parc del Sant Crist i Plaça de la Constitució

  10 de gener de 2019

  LES PROPOSTES FINALS DEL PARC DEL SANT CRIST I DE LA PLAÇA DE LA CONSTITUCIÓ ES PRESENTARAN A LA SALA DE LA CONCÒRDIA

  Els dos processos participatius oberts durant el mes de desembre, per a redissenyar el parc del Sant Crist i la plaça de la Constitució ja han passat el primer tràmit. El veïnat i la ciutadania de Montmeló van participar proposant tot allò que volien canviar, afegir o rehabilitar.

 • Marxa nòrdica per l'Anella Verda

  9 de gener de 2019

  TORNA LA MARXA NÒRDICA A MONTMELÓ

  Després d'un breu parèntesi vacacional,, la regidoria de salut de l'Ajuntament de Montmel, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitza una nova marxa nòrdica, aquesta vegada per la zona de l'Anella Verda.

 • El pintor pompeià a Mons Observans

  8 de gener de 2019

  VENIU A PASSAR UN MATÍ “A LA ROMANA” A MONS OBSERVANS

  Diumenge 20 de gener, l’assentament romà de Mons Observans obrirà les seves portes amb diverses activitats de descoberta del jaciment i de l’època romana adreçades a petis i grans en el marc del programa Mons Observans en família.

 • Renovació del DNI a Montmeló gener 2019

  7 de gener de 2019

  NOVES DATES PER A LA RENOVACIÓ DEL DNI A MONTMELÓ

  Dimarts 29 de gener de 2019  es realitzarà de nou el servei d'obtenció i/o renovació del DNI a l'Ajuntament de Montmeló. Les persones interessades hauran de demanar cita prèvia a l'OAC.
   
  El Servei d'Obtenció o Renovació del DNIe és una prestació que ofereix la Policia Nacional a diferents poblacions. Els veïns i veïnes de Montmeló disposen de dues possibilitats per a l’obtenció i/o renovació del DNIe.

 • Sol·licitud per a les bonificacions de les taxes per al subministrament d’aigua i de les escombraries

  5 de gener de 2019

  OBERT EL PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE BONIFICACIONS DE LES TAXES PER AL SUBMINISTRAMENT D'AIGUA I DE LES ESCOMBRARIES

  L’Ajuntament de Montmeló ha obert fins el 28 de febrer de 2019 el període de bonificació de la taxa per al subministrament d’aigua i la taxa de gestió de residus.
   
  Podeu presentar la sol·licitud les famílies nombroses, les famílies monoparentals, els aturats inscrits a l’Oficina de Treball de la Generalitat i qualsevol altra unitat familiar que per ingressos la vulgui demanar.

 • Aula Estudi gener 2019

  4 de gener de 2019

  L'AULA ESTUDI S'OBRE DURANT TOT EL MES DE GENER

  Com cada any, durant el mes de gener, la Biblioteca Municipal La Grua torna a oferir el servei d'Aula Estudi, per a tots els estudiants de Montmeló que desitgin preparar els exàmens i treballs finals en un ambient tranquil i distès.
   
  El servei d'Aula Estudi es va posar en marxa el passat 2 de gener i es mantindrà obert a tots als estudiants al 27 de gener. Els horaris són molt amplis, amb la finalitat que els assistents puguin allargar el màxim possible les seves hores d'estudi.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA