Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

21:31  |  22/05/2018

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Horts de Cal Quico

  22 de maig de 2018

  MILLORES ALS HORTS MUNICIPALS DE CAL QUICO I DEL RAIGUER

  Horts de Cal Quico - A finals d'aquest mes de maig la brigada municipal iniciarà els treballs de construcció d'una tanca perimetral cinegètica d'un metre i mig d'alçada juntament amb tres portes d'accés, per tal d'evitar el pas d'animals i persones que no siguin els hortolans i així aconseguir una integració més natural i homogènia de l'entorn rural. També s'han habilitat en el pati de la finca tres taules amb bancs per a que els hortolans puguin gaudir en família de l'entorn.

 • Aparcament zona pavelló

  21 de maig de 2018

  ENJARDINAMENT DE L'APARCAMENT DEL PAVELLÓ

  Entre els mesos de maig i juny, el Servei de Manteniments i Obres de l'Ajuntament durà a terme l'enjardinament de la zona del nou aparcament situat a la part posterior del pavelló municipal.
   
  Aquesta actuació es realitzarà en dues fases. La primera, a finals del mes de maig, serà la zona tocant el pavelló on s'ha de realitzar un moviment de terres i enderroc de les escales existents. Es realitzarà una plantació de photinia delimitant el pavelló amb un acabat de pedra.

 • 20 de maig de 2018

  'KACU MENSI' EL 6 FITKAM 2018

  Torna el FITKAM! I això és una bona notícia perquè vol dir que el darrer cap de setmana de maig el poble de Montmeló es torna a omplir d'espectacles creats i pensants per a públic familiar a càrrec de companyies d'actors professionals (enguany 18).

 • Canvis de plantes i enjardinaments per la millora del nostre entorn

  20 de maig de 2018

  LA FIRA DEL COMERÇ TORNA A LA QUINTANA

  La tretzena edició de la Fira del Comerç, Entitats i Artesans de Montmeló (FCAEM), que es realitzarà dissabte 2 de juny, torna a la Quintana, 15 anys després
   
  L'organització, formada per representants de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló i responsables de la Regidoria de Comerç i Turisme, han valorat introduir novetats en aquest certamen anual, com és el canvi d'ubicació i l'ampliació de l'horari. La Fira torna a la plaça de la Quintana per tal de permetre una circulació...

 • Inscripcions al Casal d'Estiu 2018

  20 de maig de 2018

  ÚLTIMS DIES D'INSCRIPCIÓ AL CASAL D'ESTIU 2018

  Amb l'arribada del mes de maig, s'obre el període de preinscripció de les activitats esportives i de lleure d'estiu.
   
  Una de les activitats per a infants i joves més sol·licitades és el Casal d'Estiu que es realitza durant l'última setmana de juny i el mes de juliol.
   
  Enguany el període d'inscripció al Casal d'Estiu sÉS del 14 al 25 de maig, ambdós inclosos, de dilluns a divendres a La Torreta Centre Cultural, de 17 a 19 hores.
   
  Informació i butlleta d'inscripció en pdf

 • MotoGP 2017 al Cricuit Barceloa-Catalunya

  19 de maig de 2018

  MOTOGP DESEMBARCA AL CIRCUIT PER PROVAR EL NOU TRAÇAT

  Entrades disponibles a partir de 8 euros. Accés gratuït amb l’entrada del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP, carnet d’Abonat i Oficial. 
   
  Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Mundial de Motociclisme, que es troba a ple rendiment amb la temporada de curses del 2018, farà una parada de dos dies al Circuit de Barcelona-Catalunya. El 22 i el 23 de maig, els pilots de MotoGP™ es donaran cita al traçat català després de la disputa del Gran Premi de França amb...

 • Canvis de plantes i enjardinaments per la millora del nostre entorn

  19 de maig de 2018

  CANVIS DE PLANTES I ENJARDINAMENTS PER LA MILLORA DEL NOSTRE ENTORN

  L'avet del parterre del Casal de la Gent Gran s'ha hagut de tallar ja que estava en molt mal estat, ja que s'havien assecat les fulles, aquest exemplar serà substituït per un exemplar de ginkgo biloba. S'ha escollit aquesta espècie perquè se l'anomena arbre de la vida, ja que és un autèntic fòssil vivent, però també és reconegut com l'arbre dels cent noms.

 • Ajuntament de Montmeló

  18 de maig de 2018

  ORDRE DEL DIA DEL PLE EXTRAORDINARI URGENT DEL 22 DE MAIG DE 2018

  La sessió extraordinària i urgent del ple de l'Ajuntament que es farà el 22 de maig de 2018, a les 20.30 h (segona convocatòria 21 h), a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntmaent, tindrà el següent ordre del dia:
   
  ÀREA D'ALCALDIA I SEGURETAT CIUTADANA
  1.- Renúncia al dret d'adquisició preferent participacions Circuits de Catalunya SL, en l'ampliació de capital. 
  ÀREA D'URBANISME, MOBILITAT I MEDI AMBIENT
  2.- Rectificació error material acord d'aprovació text refòs modificació...

 • Acte de presentació del 6 FITKAM 2018, als jardins de La Torreta de Montmeló

  18 de maig de 2018

  FITKAM PRESENTA LA 6 EDICIÓ DE TEATRE INFANTIL I JUVENIL A MONTMELÓ

  FITKAM, la Fira Infantil de Teatre, celebra la seva sisena edició programant més d’una vintena de funcions a Montmeló. lA FIRA tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de maig en 6 espais de Montmeló. s'ha programat 23 representacions de 18 companyies professionals.
   
  L’Associació de Professionals del Teatre Infantil  i Familiar,  Kacu Mensi, amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de     Montmeló,  organitza  la  6a  edició  de FITKAM, la Fira de Teatre Infantil, que...

 • Render de la segona fase de les obres de la carretera BV5003

  18 de maig de 2018

  SEGONA FASE DE LES OBRES DE LA CARRETERA BV5003

  L’alcalde de Montmeló ha signat el contracte amb Paymacotas Engineering, SA, empresa d’enginyeria adjudicatària dels treballs per la redacció del projecte de la segona fase de l’obra de reurbanització de la carretera BV-5003 i BV-5156. Es tracta d’una enginyeria amb una dilatada experiència en la redacció i direcció de projectes d’obra civil.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA