Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

21:47  |  20/10/2017

Data i hora oficial

El temps

Notícies

 • Barret rosa solidari

  19 d'octubre de 2017

  19 D'OCTUBRE: DIA MUNDIAL CONTRA EL CÀNCER DE MAMA

  Cada any, el 19 d'octubre se celebra el Dia Contra el Càncer de Mama com a recordatori del compromís de tota la societat en la lluita contra el càncer de mama.

 • Ruta de les Fonts

  19 d'octubre de 2017

  EL 24 D'OCTUBRE S'OBRE EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS DE LA RUTA DE LES FONTS 2017

  Un any més torna la clàssica caminada de la "Ruta de les Fonts" que enguany serà el diumenge 12 de novembre.
   
  En aquesta ocasió es repeteix el format de l'any anterior, amb la sortida i l'arribada a la Torreta. S'espera una àmplia participació, ja que la caminada s'ha consolidat com una de les activitats lúdiques familiars més esperades any rere any.

 • Care Santos en el Club de Lectura

  19 d'octubre de 2017

  CARE SANTOS EN EL CLUB DE LECTURA

  El Club de lectura consisteix en una trobada mensual a la Biblioteca entre persones que gaudeixen llegint i volen compartir els seus comentaris amb altres lectors. A Montmeló es va posar en funcionament l'any 2001 i, des de llavors, cada divendres de final de mes, aplega al voltant de vint lectors que conversen entorn de un llibre triat.

 • Endevina-la!

  18 d'octubre de 2017

  JUGA I ENDEVINA-LA AL CASAL DE LA GENT GRAN

  Les jornades dedicades a la gent gran a Montmeló durant el mes d’octubre ofereixen una gran varietat d’activitats programades, tant a dins del Casal de la Gent Gran com sortides fora del local. Una de les activitats organitzades és un concurs de llengua per mostrar l’enginy dels que s’animin a jugar-hi.

 • CAP Montmeló: actual porta d'entrada a substituir

  18 d'octubre de 2017

  EL CENTRE DE SALUT MILLORA L'ACCESSIBILITAT AMB LA COL·LOCACIÓ DE PORTES AUTOMÀTIQUES

  El Centre de Salut de Montmeló realitzarà obres de millora a la zona de l'entrada principal. La rehabilitació consistirà a millorar l'accessibilitat al públic i per això es col·locaran portes automàtiques i es millorarà la il·luminació de tota la zona d'entrada. Els treballs, que no afectaran l'atenció d'usuaris, començaran el dissabte 21 d'octubre i acabaran el dijous 26.

 • Visita teatralitzada a Mons Observans a càrrec d'Elena Codó

  18 d'octubre de 2017

  VISITA IBERA A MONS OBSERVANS

  El diumenge 15 d'octubre, amb motiu de la celebració del cap de setmana iber a Catalunya, Mons Observans va oferir de nou la visita teatralitzada ibera "La mirada d'Akaïs" en la qual es va presentar l'assentament romà republicà de Can Tacó des del punt de vista de la població ibera que habitava les terres del Vallès als inicis de la romanització.

 • Articles d'opinió dels grups polítics (Crònica octubre 2017)

  17 d'octubre de 2017

  ARTICLES D'OPINIÓ DELS GRUPS POLÍTICS - CRÒNICA OCTUBRE 2017

  PSC: Moment de fer balanç
  Des de la tranquil·litat i la fermesa que ens dóna als socialistes haver defensat sempre els mateixos plantejaments, passat l'1 d'Octubre, és moment de fer balanç de la situació en què es troba Catalunya.
   
  Des del 2012 hem advertit el Govern de la Generalitat dels costos i les conseqüències de situar les institucions catalanes fora de la llei.

 • Crònica 005 - Octure 2017

  17 d'octubre de 2017

  HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 005 DEL MES D'OCTUBRE

  EDITORIAL: Gaudim de la nostra gent gran
   
  Des de la regidoria de Gent Gran, l'Ajuntament reforça i impulsa l'envelliment actiu, i així cada any posa en marxa un seguit de tallers i activitats al casal per trencar la imatge tradicional de la vellesa i potenciar-ne els aspectes vitals, actius i d'igualtat de gènere, així com el respecte a les seves decisions.

 • Matinal de natura el Dia Mundial dels Ocells

  17 d'octubre de 2017

  MATINAL DE NATURA A SANTA EULÀLIA DE RONÇANA PER COMMEMORAR EL DIA MUNDIAL DELS OCELLS

  El Parc de Can Font, a Santa Eulàlia de Ronçana, acull diumenge una matinal de natura per commemorar el Dia Mundial dels Ocells. El GOT, el Grup d’Anellament PARUS i el Consorci són els encarregats d’organitzar totes les activitats.

 • Diagnosi del civisme a Montmeló

  17 d'octubre de 2017

  "NO" A EMBRUTAR, "SI" AL CIVISME

  Aquests dies han aparegut diferents pintades a parets i portes de propietats privades del municipi. Aquests fets es venen produint amb massa assiduïtat en els darrers temps i suposen un dany al patrimoni individual, però també al patrimoni col·lectiu i són constitutius d’una falta administrativa d'acord amb la Llei 4/2015.

Butlletí ­ digital

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA